Fem deu anys!!!

foto-cabecera-blog

Aquest 2017 que acabem d’encetar és un any important per XaropClown, ja que la nostra organització celebra el seu desè aniversari.

Ja fa deu anys que l’aventura dels pallassos d’hospital de les comarques de Girona va arrancar i en aquesta dècada podem dir que hem consolidat la nostra feina, bàsicament a l’Hospital Josep Trueta i al Centre Maria Gay, ambdós de Girona.

També hem portat a terme altres accions fora dels centres sanitaris, tot i que la nostra base ha estat sempre estar al costat d’aquells menuts que han de passar temporades, més o menys llargues, a l’hospital.

Així, en l’inici d’aquest any de celebració, estem preparant diversos actes que portarem a terme en els pròxims mesos i dels que us anirem informant puntualment.

 

Vols participar al desè aniversari?

Una de les accions que portarem a terme en aquest desè aniversari serà donar-li cara a totes aquelles persones que ens feu costat, que en algun moment heu recolzat XaropClown,o simplement que us agrada la feina que feu.

Per això, si voleu participar-hi podeu fer-vos un selfie amb un nas de pallasso, amb una simple ganyota o amb algun missatge apuntat en un paper. I nosaltres ho penjarem a les nostres xarxes socials. Podeu enviar les vostres fotografies al correu comunicacio.xaropclown@gmail.com.

 

Vilablareix, poble solidari amb XaropClown

IMG_20161230_182337

Xarop Clown va tancar el 2016 amb una actuació solidària organitzada per l’Ajuntament de Vilablareix, que també havia programat un número de circ i malabarismes.

El pavelló d’esports de la localitat va ser el marc on es varen portar a terme les dues actuacions, a les que varen assistir-hi més de dues-centes persones.

Al final, el Consistori va aportar la quantitat de 1.257 euros a XaropClown després de la magnífica resposta que va tenir la iniciativa de l’Ajuntament.

Des de XaropClown volem agrair aquesta iniciativa i l’ajut econòmic, per començar un any molt il.lusionant per nosaltres.

També volem agrair la tasca feta per tres estudiants de La Salle Girona, que han engegat un treball sobre XaropClown i que varen participar com a voluntàries a l’actuació de Vilablareix. Moltes gràcies Mafalda, Anna i Paula!!!.

 

Convocatòria càsting de pallassos/es professionals a Girona. (Febrer 2017)

Xaropclown convoca un càsting de pallassos/es professionals aquest mes de febrer, prèvia selecció de currículums.

Requisits: Formació teatral i de clown, experiència professional en l’àmbit teatral, experiència en clown i teatre gestual. Es valora l’experiència com a pallasso/a d’hospital i l’experiència en l’àmbit sanitari/social.

S’ofereix: Possibilitat de treballar com a pallasso/a d’hospital i contractació segons escala salarial de XaropClown

Les persones interessades poden enviar el currículum a direccio@xaropclown.com especificant: zona de residència habitual, nivell d’expressió oral de català i castellà, habilitats musicals, interessos específics per treballar en Xaropclown (adjuntar carta de motivació).

Presentació dels currículums: Fins al 30 de gener.

 

Taller de desenvolupament de la comunicacio i l’escolta.

Es farà el dissabte 25 de febrer de deu a dues del matí. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic: formacio@xaropclown.com.

Processed with Rookie Cam

Processed with Rookie Cam

Deixa un comentari