Vols conèixer totes les notícies d’aquest mes de desembre?

Juguem amb el Quart Futbol Sala!!!!

El Quart Futbol Sala, és un club fundat fa relativament poc temps, que centra la seva activitat bàsicament en les categories de formació i que des d’aquest inici d’any lluirà a les seves samarretes el logotip de Xarop Clown Pallassos d’Hospital.

El club disposa d’equips d’escoleta i de categoria prebenjamí, i gràcies a la feina feta per Agustí Velasco el nostre logotip lluirà a la samarreta d’aquests joves esportistes.

La presentació en societat de l’acord, com no podia ser d’una altra manera, es va fer amb la presència dels joves jugadors i d’en Constantí com a representant de Xarop Clown.

El club també organitzarà un Torneig Solidari de Futbol Sala el pròxim mes d’abril, del qual us en tindrem puntualment informats.

Ara, a jugar!!!!

img-20161219-wa0003

Xarop Clown, al Dia Mundial del Prematur

En Constantí i la Pupil.la varen estar presents en el Dia Mundial del Prematur, que es va celebrar a mitjans de novembre a l’Hospital Josep Trueta. A banda de l’actuació dels dos pallassos de Xarop Clown, i entre altres activitats, també es va fer una enlairada de globus morats, des de les escales del centre hospitalari.

Al voltant del 17% dels naixements que es produeixen al Josep Trueta són prematurs, és a dir abans de les 37 setmanes de gestació, amb un pes que no supera el 1’5 Kg.

dia-mundial-del-prematur-foto-1

Taller de XaropClown per a famílies

El passat divendres 3 de desembre es va portar a terme un taller destinat a les famílies, que vàrem realitzar a la biblioteca Salvador Allende de Girona.

Amb el nom: “Humor saludable, un bon aliment”; XaropClown dirigeix el taller a pares i fills perquè puguin reflexionar junts sobre alguns factors que intervenen en la salut. En concret, els factors emocionals, incidint especialment en les emocions que faciliten el riure.

En aquest taller es varen treballar els efectes del bon humor sobre la salut a través de dinàmiques de grup i de jocs. També es va deixar espai per fer reflexions i transmetre informació sobre aquest tema.

En Constantí, a l’encesa de llums de l‘arbre de Nadal del Trueta

El dijous 15 de desembre es va fer l’encesa de llums de l’arbre de Nadal de l’Hospital Josep Trueta, on hi van participar un grup de joves estudiants que varen decorar l’arbre, un grup d’havaneres que va portar a terme una actuació musical, personal sanitari del propi centre i en Constati, en nom de Xarop Clown.

L’acte va servir per encetar oficialment les festes nadalenques a l’Hospital i també va ser seguit per diversos nens i nenes que es troben al centre sanitari. Un esmorzar de xocolatada desfeta va servir per brindar de la manera més dolça per un BON NADAL!!!!!

img_20161215_120623

XaropClown us desitja Bones Festes!!!

Els pallassos d’hospital de Girona us volem desitjar unes Bones Festes i per fer-ho us convidem a seguir la nostra recepta particular:

  1. Prohibit enfadar-se i posar mala cara.
  2. Feu moltes pessigolles als que tingueu al costat.
  3. Rigueu molt al llarg del dia i encomaneu la rialla als vostres familiars i amics.
  4. Feu molts petons a tots aquells que estimeu i teniu a prop.
  5. Ajudeu als que ho necessitin.
  6. I viviu sempre amb un somriure!!!

postal

En Constantí, la Pupil.la, la Ramona i la Cataplasma us desitgem, un BON 2017!!!

Deixa un comentari