Per fi ha arribat el mes de juny!

I d’aquest mes passat què us podem explicar?

1. S’ha acabat la rifa del nostre espectacle.

El passat 25 de maig va sortir el número guanyador de la rifa d’aquest any, el 6988, i després de consultar els números hem comprovat que aquest no s’ha venut.

És una llàstima… Ens hauria agradat molt fer entrega d’aquest premi tan especial!

 

 

2. També vam ser al partit del Girona – Llagostera

Va ser un dia molt emocionat! Un gran partit, l’estadi ple i una colla de voluntaris i pallassos disposats a donar-nos suport. Què més podem demanar?

Va ser un dia divertit i molt emocionant, en què moltes persones ens van poder conèixer i on vam poder vendre moltíssims números de la nostra rifa. I tot gràcies al suport del Girona FC, dels nostres voluntaris i dels pallassos que estudien a l’escola de clown el Rinclowncito.

Moltes gràcies a tots!!!

3. Campanya Busquem 1.000 socis

Com ja sabeu, entre els nous socis del mes de març es sortejava un àpat per a dues persones al restaurant +Cub de Girona.

Doncs la persona guanyadora ha estat la Rosa Vilaseca Marcó. Moltes felicitats!

Tot i això, els que no hi heu arribat a temps no us heu de desanimar perquè fer-se soci de XaropClown sempre porta beneficis. Aviat us els anunciarem! Estigueu al cas!

4. I aquest és l’últim mes per comprar gelats solidaris al Rocambolesc!

Aquest és l’últim perquè, per cada tarrina de 400 cl o gelat de pal que compreu al Rocambolesc, amb una aportació de 50 cèntims addicionals pugueu col·laborar amb XaropClown. I la gelateria hi afegeix un euro! Així que ja ho sabeu: ara que ve la calor, si mengeu un gelat al Rocambolesc, convertiu-lo en un gelat solidari!
Per a més informació sobre la campanya, consulteu el nostre web.

Bona entrada d’estiu a tots!

Marta Martín i Ángeles García
(equip directiu de XaropClown)

Deixa un comentari