Lydia Torrejón i Clara aixequen el públic amb les seves actuacions

La Sala de Cambra de l’Auditori de Girona ha estat aquest dissabte dia 22 d’abril l’escenari del primer concert de Sant Jordi organitzat per XaropClown i que han portat a terme les cantants Clara i Lydia Torrejón.

Clara ha obert el concert amb un repertori en el qual abraçava cançons pròpies amb versions de temes coneguts i que en més d’una ocasió han estat cantants pel mateix públic.

Per la seva banda, Lydia Torrejón ha cantat temes propis, la major part del seu últim treball discogràfic. En aquest sentit el seu concert s’ha repartit entre les cançons en les quals s’ha acompanyat de la seva banda, amb d’altres que ha cantat únicament amb l’acompanyament de la guitarra de Santi Fontclara.

El concert que ha durat dues hores ha aixecat el públic dels seus seients i ha permès que ambdues cantants fessin un parell de cançons de manera conjunta.

Aquest és el primer concert que XaropClown celebra per Sant Jordi, una fita que vol instaurar en el calendari d’activitats anual i que ha de servir com a fons de finançament per poder seguir amb la feina que els pallassos de l’entitat fan als hospitals.

En aquest sentit, Clara, Lydia Torrejón i Santi Fontclara han cantat de manera solidària per a XaropClown.

Deixa un comentari