L’equip de veterans del FC Barcelona de Futbol Sala es va endur la victòria en el Torneig solidari organitzat pel FS Quart a benefici de XaropClown. La cita es va portar a terme el passat diumenge al pavelló municipal de Quart.

En els partits de semifinals, el Barça va derrotar el Quart per 1-8, mentre que els veterans del Girona s’imposaven al Blanesport’83 per 5-2.

Ja a la final entre blaugranes i blanc-i-vermells, el partit va tenir poc color, ja que es va deixar notar molt el joc habitual per part dels jugadors del Barça, enfront d’uns veterans del Girona FC més habituats al futbol de camp gran. El resultat final va ser de 7-1 favorable a l’equip blaugrana.

En el matx pel tercer i quart lloc, els Blanesport’83 i el Quart varen empatar a dos gols.

El Torenig s’emmarcava dins dels actes de celebració dels deu anys de vida de XaropClown i tota la recaptació feta per l’ocasió estarà destinada al grup de Pallassos d’Hospital. En total es varen recaptar 621 euros, que el club va ja posat a disposició de XaropClown, fet que des d’aquí volem agrair-los i felicitar-los per l’iniciativa i l’èxit de la mateixa.

Deixa un comentari