Arriba l’estiu i venim carregats  de notícies!

A nosaltres la calor ens maté encara més actius. Voleu comprovar-ho? A continuació us fem un pica-pica del més novedós de XaropClown.

1. Jornada de formació per als pallassos de XaropClown

El passat dissabte 27 de juny, XaropClown va organitzar una jornada de treball artístic per als seus pallassos. Durant tot el dia vam estar a la sala Estat Particular que el formador de clown Pep Vila té a Tor (Girona). Allà hi vam ser no només l’equip directiu i els pallassos de l’organització, sinó també ens van acompanyar els nous pallassos que estan en procés de selecció per treballar amb nosaltres.

Tot un dia de feina indagant en l’essència dels nostres personatges, en el joc que poden despertar i en la complicada escola den treball en duets. Perquè sabem que els nostres pallassos s’han de nodrir constantment de nous recursos i han de tenir molt bones eines per a poder treballar en entorns d’estrès i oferir actuacions que ajudin a relaxar i millor l’ànim de les persones beneficiàries.

Però, a més dels assajos, vam donar una sorpresa als nostres pallassos… A la pausa del dinar, ens vam capbussar a la piscina de La Tallada! Jocs, riures i assajos per poder continuar aportant bones dosis d’humor als centres que visitem.

2. XaropClown, a la Fira del Circ de la Bisbal

Com cada any, el cap de setmana del 18 i 19 de juliol, muntarem la paradeta a la Fira del Circ de La Bisbal d’Empordà. Allà hi trobareu informació sobre nosaltres, merchandising, maquillatge de cara i alguna altra sorpresa gràcies a la col·laboració dels alumnes de l’institut de Sant Feliu de Guíxols.

Però la novetat d’aquest any és que el diumenge 19 a les 12:30 h també tindreu l’oportunitat de veure XaropClown en acció. Per què? Perquè aquest any XaropClown està programat a la fira del circ. Mireu-ho aquí! I ja que som una companyia de pallassos amb fins socials, creieu que el nostre espectacle ho passarà per alt? NOOO! Le petit cabaret du xaropclwon és un espectacle que aposta per la integració. Com? Vine a veure’l!!!

No t’ho pensis més. Aquest any et pots endur un 3×1, un 2×1 o un 3×4. El que vulguis: comprar nassos de pallasso, maquillar-te, fer-te un massatge, veure actuar XaropClown… Però sobretot tindràs una nova oportunitat de fer-te soci de XaropClown, els pallassos d’hospital de Girona.

 

3. Fi de les campanyes ‘Gelats solidaris’ i ‘Escenaris’

A finals del mes de juny es van tancar dues de les campanyes de suport a XaropClown: la que feia la gelateria Rocambolesc (Girona) i la del festival de teatre al Gironès, Escenaris.

Des de XaropClown us volem donar les gràcies per al vostre suport, tant als organitzadors com a totes aquelles persones que heu contribuït amb nosaltres amb aquests petits pessics de solidaritat.

Entre tots fem que XaropClown continui portant somriures a entorns sanitaris.

GRÀCIES!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Necessitem peces de roba i una modista

Estem preparant nou vestuari per als futurs pallassos de XaropClown. Confeccionar vestits pot ser molt costós, ja que un pallasso no va l’última moda, per aquest motiu busquem:

  • Peces de roba, especialment jaquetes de colors clars o ratlles, armilletes, faldillles i camises vintage, complements (bolsos, barrets…).
  • Un  o una modista que vulgui col·laborar amb XaropClown.

Si tens alguna cosa per oferir-nos, posa’t en contacte amb nosaltres a colabora@xaropclown.com.

 

I finalment… a l’agost parem per vacances!

 

 

 

 

 

Fem una pausa per descansar i tornem al setembre.

Bon estiu a tothom!

Marta Martí i Ángeles García
(equip directiu de XaropClown)

Deixa un comentari