Arriba el setembre i nosaltres també estem de tornada!

S’ha acabat l’estiu i estem de tornada amb notícies fresques!!!

1. El mes de juny vam estar a la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà

Un any més la Fira ens va convidar a muntar una parada a la porta del teatre El Mundial, on teníem merchandising i vam fer maquillatge de cara i massatges.

I, com a cosa, nova, la Fira va voler col·laborar amb nosaltres fent difusió de la nostra campanya de socis a través de la seva revista i incloent-nos ens la seva programació.

Van ser dos dies de treball intens que ha estat possible gràcies a la col·laboració dels voluntaris que en donen suport contínuament en els esdeveniments. GRÀCIES A TOTS!

I si tu també vols col·laborar com a voluntari no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a colabora@xaropclown.com.

2. Un dia amb XaropClown a Cassà de la Selva

El dissabte 19 de setembre farem la primera edició de “Un dia amb XaropClown als pobles” a Cassà de la Selva.

Aprofitem la proposta que portem fent els últims dos anys al Teatre Municipal de Girona i el traslladem a Cassà.

Amb motiu de la Festa petita, XaropClown organitza tot un dia d’activitats: al matí, de 11 a 13 h, taller, i a la tarda, a les 18 h, una gala solidària on actuaran, a més dels pallassos de XaropClown, la companyia Cirquet Confetti, el pallasso Ricardo Cornelis i el grup de dansa oriental de l’escola Equipart.

3. Concert benèfic de XaropClown

I el dissabte 26, l’agrupació escolta AEIG Joan Pons organitza un concert en benefici de XaropClown.

A les 19:00 h hi haurà els grups A Granel, Marc Ràmia, Ian Sala i Tram’s. A les 23:30h hi haurà Acció i La Masovera Barbuda.

Serà a La Copa (La Devesa) i els concerts són totalment gratuïts. La recaptació del servei de bar i de venda de vasos i nassos de pallasso aniran en benefici de XaropClown. Moltes gràcies!

 

 

 

4. Festes d’aniversari solidàries

Finalment volem donar les gràcies a l’Arnau, que ens ha dedicat la seva festa d’aniversari! L’Arnau i la seva família van tenir una idea meravellosa. L’Arnau va demanar als seus amics que, en lloc de fer-li regals, aportessin diners a XaropClown. 

Com a regal d’aniversari, XaropClown li ha enviat un regat al mida: un nas de pallasso infantil de làtex com aquest:

Si voleu idees per donar-nos suport, preneu nota: pots fer una festa d’aniversari solidària. I si voleu més idees de col·laboració contacteu amb nosaltres a colabora@xaropclown.com

Fins el mes que ve!

 

Deixa un comentari