Formació

PARELLA_4

 

 

Per dur a terme la nostra missió, comptem amb un equip artístic estable de pallassos professionals als quals hem format i preparat específicament per fer els espectacles en les habitacions, serveis i tota la resta d’espais dels hospitals.

 

 

 

 

Professió: pallasso d’hospital. El pallasso d’hospital és un nou ofici que exigeix, a més de talent, finesa i tendresa, unes competències molt particulars: els pallassos han de tenir control emocional i saber adaptar la seva interpretació, el seu comportament i la seva gestualitat a l’entorn hospitalari. Han de conèixer i respectar el funcionament d’aquests centres, i també es requereix que estiguin familiaritzats amb el vocabulari mèdic.

formacioA banda de vetllar per la formació dels nostres pallassos, volem compartir allò que aprenem, els recursos artístics i emocionals que tenim i l’experiència acumulada per contribuir a ampliar el ventall d’eines de les quals disposen els cuidadors i cuidadores en la seva tasca quotidiana d’acompanyament.

 

 

 

formacio-2Per això, de manera puntual oferim cursos de pallasso d’hospital o organitzem formacions per a persones cuidadores professionals, amb l’objectiu de dotar-les de recursos emocionals per desestressar-se i afavorir una actitud més empàtica en la relació amb pacients i familiars a través de l’humor.

També estem oberts a atendre les sol·licituds que ens demanin per a qualsevol cicle sanitari o qualsevol altre col·lectiu.

Per contactar amb nosaltres, escriu a formacio@xaropclown.com