Tot està a punt perquè  Girona es converteixi els pròxims dies 21, 22 i 23 d’aquest mes de setembre en el punt de trobada de tots els grups estatals de Pallassos d’Hospital. Serà la tercera trobada d’aquestes característiques i la d’enguany s’emmarca en la celebració dels deu anys de Xaropclown, organitzadora de l’esdeveniment.

Aquestes  edició de les Jornades Nacionals aglutinaran a més d’una vintena d’entitats, totes enfocades al treball dels pallassos en hospitals i centres de salut.
Totes les entitats participants porten diversos representants que es repartiran en 4 grups de treball: pallassos, direcció artística, captació de fons i gestió.

Cada grup seguirà un programa tancat on treballaran temes referents, podent compartir els coneixements adquirits i contrastar metodologies de treball.

El grup de treball dels pallassos realitzaran tallers amb en Pep Vila i la Merche Ochoa.
El divendres 22 al matí es distribuiran entre els hospitals Trueta, Santa Caterina, Olot, Figueres, Calella, Palamós i el centre sociosanitari Maria Gay. En aquests centres els pallassos realitzaran visites a les àrees de pediatria i centres sociosanitaris.

També volem destacar el grup de treball de gestió que dedicaran les jornades a debatre sobre la creació d’una federació nacional de pallassos d’hospital.

Deixa un comentari