Coneix una miqueta els nostres professionals. Petits textos carregats d'emocions.

Xispa

Ovidi Llorente - pallasso

El pallasso d'hospital és un professional de la carícia i de la pessigolla sense haver de tocar físicament. Un privilegiat que sense deixar de mirar als ulls transforma l'espai, la relació, l'aire que entra als pulmons, el somriure, l'optimisme i la resistència al dolor.

Matilda

Aina Rovira - pallassa

El clown en sí és terapèutic. El riure que provoquen les situacions en què es troben els clowns ens fa alliberar tensions i preocupacions. És un plaer sentir com això passa, com algú pot passar d'una emoció a una altra veient com aquests personatges es troben en situacions extraquotidianes.

Pupila

Rosita Calvi. Pallassa
M'agrada la innocència del clown i el seu llenguatge directe perquè fa que els nens l'entenguin; tots sabem jugar i en el joc no hi ha judicis. M'entusiasma convertir espais diferents, alliberar tensions, comunicar, humanitzar.

Cataplasma

Ángeles García-Directora artística
Vaig conèixer la professió de pallasso d'hospital el 2001, treballant a Pallapupas. Des d'aquell moment vaig poder experimentar que la presència d'un pallasso en un hospital té un poder transformador enorme i que pot ajudar molt a millorar les condicions anímiques de nens i adults.

Alondra Banderas

Comunicació  i captació de fons

És un privilegi i una motivació afegida treballar per a donar-li estabilitat a aquest projecte. Buscant patrocinadors que ens ajudin a sostenir un equip de pallassos professionals capaços de transformar durant una estona l'entorn hospitalari, en un espai màgic, on sembla per un moment que l'única medicina existent sigui el riure.

Equip

Ángeles García: gerencia

Laia Xarau: apoyo de administración

Alondra Banderas: comunicació i captació de fons

Toni Grabulosa: técnico

Xavi Casadesús: diseño gráfico

Martirià Pagès: xarxas socials i web