Coneix una miqueta els nostres professionals. Petits textos carregats d'emocions.

Bady

Joan Mora. Pallasso
Trobo fascinant el personatge del clown, és una altre jo, la innocència, la senzillesa i la subtilesa afloren en un personatge fet a partir de mi mateix. Penso que un pallasso d’hospital administra medicines emocionals  i anímiques les quals són insubstituïbles per cap pastilla ni injecció. Per tant considero que el pallasso és l’encarregat d’administrar somriures a grans i a petits. Fer de pallasso em fa sentir viu i creatiu. La veritat és que la professió de pallasso d’hospital té una capacitat de transformar molt gran, i em sento orgullós de formar part d’un projecte amb la missió d’ humanitzar i relaxar les persones que estan en un espai hospitalari. 

 

Pupila

Rosita Calvi. Pallassa
M'agrada la innocència del clown i el seu llenguatge directe perquè fa que els nens l'entenguin; tots sabem jugar i en el joc no hi ha judicis. M'entusiasma convertir espais diferents, alliberar tensions, comunicar, humanitzar.

Constantí

Carlus Amalrich. Pallasso
Sempre he cregut que treballar el propi pallasso té qualitat terapèutiques, ja que permet treballar aspectes amagats d'un mateix. Aspectes personals poc desenvolupats en la nostra quotidianitat que agafen protagonisme tan bon punt ens posem el nas de pallasso. Ordenar això, donar-li estructura i encarrilar-ho en una professió em sembla una manera meravellosa de contribuir que el món sigui un lloc millor.

 

Cataplasma

Ángeles García-Directora artística
Vaig conèixer la professió de pallasso d'hospital el 2001, treballant a Pallapupas. Des d'aquell moment vaig poder experimentar que la presència d'un pallasso en un hospital té un poder transformador enorme i que pot ajudar molt a millorar les condicions anímiques de nens i adults.

Equip

Ángeles García: gerencia

Laia Xarau: apoyo de administración

Alondra Banderas: comunicació i captació de fons

Toni Grabulosa: técnico

Xavi Casadesús: diseño gráfico

Martirià Pagès: xarxas socials i web