Vint-i-tres col.lectius, amb més de cent representant entre tots ells han participat durant tres dies al Gironaclown 2017, les terceres trobades de Pallassos d’Hospital de tota Espanya. Al llarg de tres jornades, els participants han treballat en diversos aspectes interns i la cita també ha permès poder visitar els diferents centres hospitalaris de les comarques de Girona amb pallassos que han compartit les seves pròpies maneres de treballar.

La cita va arrancar dijous amb l’obertura feta per l’Alcaldessa de Girona Marta Madrenas, la Directora de ‘Hospital Josep Trueta Glòria Padura i el fundador de Xaropclown Miquel Noguer. En aquest sentit, aquest acte es va fer servir per oferir un homenatge a Noguer i la resta de pallassos que varen crear Xaropclown.

Ja a la mateixa tarda de dijous es varen portar a terme la primera sessió de treball, que va tebir continuïtat el divendres matí i tarda, i també el dissabte al matí, que es va fer servir per resumir les conclusions de la feina feta pels diferents grups.

Un dels aspectes més rellevants del Gironaclown 2017 ha estat la feina feta per posar en marxa la federació estatal de col·lectius de pallassos d’hospital, feina que continuarà portant-se a terme en els pròxims mesos per lligar una unió que beneficiaria tots els grups.

Un dinar de cloenda amb tots els col·lectius va posar el punt i final a una trobada que ha passat el seu testimoni a Madrid, on l’any que ve s’hi farà la pròxima edició.

Deixa un comentari