Llegeix-ho, apunta-t’ho, passa-ho, vine, pensa-t’ho… Ajuda’ns! 

Després de tancar un any molt intens, ple de treball i força complicat financerament, sense gairebé adonar-nos-en, ja hem arribat mitjan de febrer del 2015. Sense el suport i la confiança de les entitats i persones que sempre ens heu fet costat, aquest camí no hauria estat possible. Continuem endavant, amb el ferm propòsit d’enfortir i fer créixer l’associació. Perquè volem garantir la continuïtat de les nostres intervencions dirigides als infants hospitalitzats del Dr. Josep Trueta i als pacients del centre sociosanitari Maria Gay de Girona, i aconseguir els fons necessaris poder donar resposta altres peticions.

Ara més que mai, us necessitem. Als que sempre hi sou, però també als qui només ens coneixeu una mica i simpatitzeu amb la nostra tasca. Necessitem poder comptar amb vosaltres per escampar allà on anem els beneficis terapèutics de l’humor. Us demanem un pessic de solidaritat.

I us proposem tres maneres… No, quatre… (tot i que n’hi ha moltes més), molt senzilles i assumibles, de col·laborar amb nosaltres.

1. El proper diumenge 8 de març… Veniu a passar un dia amb XaropClown!!!

Al matí, d’11 a 14h, hi haurà tallers i alguna sorpresa més: circ amb Los Herrerita, llums amb Erol-Girallunes i música i moviment per a mares i pares amb nadons de la mà de Mamacrea.

I a la tarda, a les 18:00h, humor, música i acrobàcies amb la Gala dels XaropClown, que comptarà  amb les actuacions dels pallassos d’hospital i d’altres artistes convidats: Germà NegreEstampadesDavid Estany i Los Herrerita.

Podeu venir al matí o a la tarda (8€) o tot el dia (12€). Els menors de tres anys no paguen. Podeu comprar les vostres entrades anticipades a través del web del Teatre Municipal, o directament a la taquilla.

 

 

 

Tots els diners obtinguts la venda d’entrades serviran per finançar les visites dels pallassos d’hospital a les àrees pediàtriques de l’Hospital Dr. Josep Trueta i al centre sociosanitari Maria Gay de Girona.

2. Fem una rifa… I necessitem voluntaris i voluntàries per ajudar-nos a vendre les butlletes de participació.

Butlleta rifa 2015 XaropClownTornem a rifar un espectacle de XaropClown, i necessitem la vostra col·laboració per vendre números. Segur que teniu amics, familiars i coneguts disposats a comprar, per només 1 €, una butlleta de participació a aquesta rifa… I encara més quan sàpiguen que, a més del premi que els pot tocar, amb aquesta aportació estaran donant suport a la tasca dels pallassos d’hospital. Volem vendre molts números, perquè volem continuar escampant somriures entre infants hospitalitzats i persones grans a centres sociosanitaris.

Si ens vols ajudar, envia un missatge a colabora@xaropclown.com i ens posarem en contacte amb tu.

 3. Un pas més enllà: un compromís de llarga durada amb nosaltres.

Volem que XaropClown arribi als 1.000 socis i sòcies, i això també depèn de tu. Si comparteixes els nostres valors, per només 5€ al mes pots contribuir a què garantim els nostres serveis i donem resposta les noves demandes que rebem. Et necessitem! Més informació

4. Informa’t i participa a les altres accions i campanyes que tenim en marxa. Fes la teva proposta de col·laboració.

Sabies que comprant un gelat a Rocambolesc o assistint a un espectacle del Festival Escenaris a les comarques del Gironès també pots aportar el teu pessic de solidaritat? Descobreix altres formes de col·laborar amb nosaltres!

Deixa un comentari