També t’expliquem tot el que preparem per aquest mes de maig!

Aquest mes tenim moltes coses per explicar-vos!

Visita de la directora als pallassos Rote Nasen

Els dies 23, 24 i 25 d’abril la directora i directora artística de XaropClown, Ángeles García, va viatjar a Àustria per visitar la seu de l’organització Rote Nasen, a Viena. L’objectiu era conèixer en directe la feina que fa aquesta organització als centres per a la tercera edat, sobretot, amb persones amb demències.

Al llarg d’aquests tres dies, Ángeles García va reunir-se amb el director artístic de l’organització i també va acompanyar als pallassos en la seva intervenció en un dels centres on Rote Nasen tenen activitat. També va poder estar a la presentació del projecte Variete Clown, que tenen previst desenvolupar amb persones ancianes de tot el país.

Moltíssimes gràcies, Rote Nasen, per rebre’ns amb els braços oberts!

 

I per aquest mes vinent… què tenim?

1. Campanya Busquem 1.000 socis

Continuem amb la cerca de persones afins als nostres objectius. I aquest mes, a més a més, sortejarem un àpat per a dues persones al restaurant +Cub de Girona entre les persones que es facis sòcies aquest mes de maig. Com ho pots fer? Entra aquí, omple el formulari i automàticament entraràs al sorteig.
No t’oblidis d’explicar-ho als teus veins!!!

 

2. Rifa del nostre espectacle

El dia 25 de maig farem públic el número guanyador de la rifa del nostre espectacle Un glop de xarop. Si encara no has comprat la teva butlleta, aquí tens el llistat dels comerços on la pots trobar per només 1€. Si guanyes, tu escolliràs on el representem!

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a colabora@xaropclown.com

 

3. Altres notícies: taller del dia 9 de maig

Us convidem a venir amb tota la família a jugar un nou esport que ha inventat XaropClown! Un entrenador molt especial us prepararà per jugar i, al mateix temps, us farà experimentar els beneficis d’uns hàbits de vida saludables. No us quedeu a la banqueta! En aquest partit no hi ha límit d’edat!

Us esperem el dissabte 9 de maig a les 11:30 h a la sala de actes del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions al 972 82 15 75 o enviant un mail a museuhistoria@guixols.cat.

Fins ben aviat!

 

L’Equip de XaropClown

Deixa un comentari