I què hi ha de nou a l’octubre?

Ara que ja és aquí la tardor, comencem amb una novetat rera l’altra! Atents:

1. Festival de tardor Temporada Alta

Com ja sabeu, aquest any hem posat en marxa una campanya per buscar nous socis que ens ajudin que XaropClown continuï treballant en l’humor com a eina humanitzadora d’entorns sanitaris.

 Per fer visible aquesta campanya hem demanat col·laboració a diferents festivals de Girona i comarques. Ja la Fira del Circ de la Bisbal va fer difusió de la nostra campanya en una revista. I ara el festival Temporada Alta és el que s’ha adherit a la nostra crida.

 Potser ja heu vist a la web i a la revista el nostre anunci de que “busquem 1000 socis” i no només això, sinó que XaropClown estarà al Teatre Municipal de Girona fent una acció de pallassos a l’entrada de l’espectacle de Slava Snowshow. Concretament, ens trobareu el divendres 16 d’octubre abans de la funció de les 21:00 h.

 

 

2. XaropClown llança un nou recurs educatiu

“Una aventura de metges” és el nou recurs educatiu que el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols ha inclòs en la seva guia d’activitats educatives.

Vols saber de què es tracta? Fes una visita guiada per l’exposició Curar-se en salut, al Museu d’Història de Sant Feliu. S’ofereix a les escoles als grup de P5 i 1r.

Us interessa? Aquí us deixem més informació.

 

I no volem acabar sense abans animar-vos a col·laborar amb XaropClown!

Com? Fes-te soci! Busquem 1000 socis que, amb una aportació de 5€ al mes, comparteixin amb nosaltres la tasca d’humanitzar els entorns sanitaris a través de l’humor.

Creus, com nosaltres, que val la pena? Llavors no en dubtis més. Fes-te soci en un clic!

Deixa un comentari